Publicat: 12 Decembrie, 2016 - 14:50
Share

Update: Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, propune demisia tuturor liderilor de filială care au obţinut sub 30 %, inclusiv a sa.

"Explicaţiile pentru ele sunt multiple şi complexe şi se impune o analiză serioasă, făcută cu profesionalism, pentru a le cunoaşte cu precizie. Dar, până atunci, se impune şi asumarea răspunderilor pentru ele. A căuta responsabilii ba la Cotroceni, ba la Palatul Victoria, respectiv a pune totul în cârca preşedintelui PNL Alina Gorghiu este profund incorect", spune Robu, conform unui comunicat de presa.

Update: Totodata, secretarul general al PNL Ilie Bolojan şi preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi ar fi renunțat la funcții, conform unor surse.

Alina Gorghiu a demisionat de la şefia PNL! Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că va renunța la conducerea partidului pe care il conduce.

"Votul covârșitor s-a dus înspre PSD. Recunosc victoria PSD. Au un program de guvernare care presupune multe promisiuni, un program pe care PNL, din opoziție, se va asigura că va fi dus la îndeplinire. Vom face opoziție, una curată, fermă. Încă de ieri am avut discuții cu colegii, liderii din teritoriu, conducerea centrală și pentru mine nu există alt gest decât depunerea mandatului. (...)Sunt și alți lideri din conducerea partidului care își asumă aceeași atitudine ca cea pe care v-am descris-o ulterior", a spus Gorghiu, într-o conferință de presă.