Publicat: 21 Iunie, 2015 - 15:51
Share

Co-președintele PNL Alina Gorghiu scrie, duminică, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că premierul Victor Ponta „dorește să cumpere timp” prin această solicitare pe care o va face președintelui Iohannis cu privire la preluarea atributelor funcției de premier de către Gabriel Oprea.

„Victor Ponta bate în retragere, într-o variantă nedemnă. În ciuda unei situații medicale, cred că Prim-ministrul Victor Ponta dorește să cumpere timp, negăsind o altă ieșire din situația gravă în care ne-a pus. E un fel de autosuspendare, după ce a încercat toate tertipurile posibile și imposibile. 

Oricând s-ar întoarce, orice ar delega, Victor Ponta trebuie să-și dea demisia. Acum nu este altceva decât un prim-ministru în exil, care încearcă o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva. Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm tot prin fax”, scrie Gorghiu pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a fost externat duminică și, printr-un mesaj pe pagina personală de Facebook, a anunțat că va solicita președintelui Iohannis ca Gabriel Oprea să preia toate atributele funcției de prim-ministru.