Publicat: 15 Martie, 2012 - 21:15
Share
Participanţii la tombolă primesc şi premii... vii!

Peste 300 de rase rare de păsări şi animale vor putea fi admirate la “Expoziţia de păsări de genotecă şi animale de colecţie”, care s-a deschis astăzi, 15 Martie, în cartierul Rahova din Bucureşti.

Iubitorii de animale sunt aşteptaţi până duminică, 18 Martie, la târgul amenajat pe esplanada din faţa complexului Liberty Mall, în Calea Rahovei, colţ cu Trafic Greu, unde vor fi expuse rase speciale de găini şi cocoşi, specii rare de porumbei sau papagali, exemplare spectaculoase de păuni, fazani sau prepeliţe. Din seria animalelor ornamentale sau exotice nu vor lipsi rasele rare de iepuri, precum “Cap de Leu” sau “Uriaş German”, porcuşorii de Guineea, hamsterii, porcuşorii vietnamezi sau unele exemplare rare de chinchilla.

Biletul de intrare costă 5 lei şi permite participarea la tombola specială a târgului, la care vor fi oferite, prin tragere la sorţi, premii… vii, alese dintre cele mai simpatice “exponate”. Copiii cu vârsta de până la 10 ani, însoţiţi de un adult, vor avea accesul gratuit la târg. Evenimentul este organizat de Next Level Events şi Asociaţia crescătorilor de păsări de colecţie din Bucureşti şi judeţul Ilfov “Pajura”.

Programul de vizitare este 10.00 – 19.00.