Publicat: 8 Noiembrie, 2018 - 09:14

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba i-a răspuns lui Augustin Lazăr că nu a fost identificat grefierul la care a s-a făcut referire, dar că nici nu s-au făcut demersuri pentru identificarea acestuia, întrucât nu sunt temeiuri legale pentru a susține o atare acțiune. Asta, după ce reprezentanții Sindicatului Grefierilor au ieșit public și au menționat că grefierii nu au în atribuții constituirea unui dosar de candidatură pentru procurori.

"Grefiera despre care a vorbit Augustin Lazăr că l-ar fi ajutat să își întocmească dosarul de candidat pentru funcția de procuror general nu există. Nu a fost identificat niciun grefier care să fi făcut copii după ordonanțe, iar asta spun chiar procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba", informează Antena3.

”Nu am identificat grefierul la care faceți referire și nici nu am făcut demersuri pentru identificarea acestuia întrucât nu avem temeiuri legale pentru a susține o atare acțiune. Prin urmare nu cunoaștem cine ”a ajutat” la realizarea acelei activități”, a fost răspunsul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba, conform sursei citate.

Tag-uri Nume: