Publicat: 8 Aprilie, 2020 - 09:49
Share

Încă două persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit în România, numărul celor decedaţi ajungând la 205, informează miercuri Grupul de Comunicare Strategică.

* Deces 204 - Bărbat, 90 de ani, din judeţul Alba. Debut pe data de 6 aprilie cu febră, dispnee, insuficienţă respiratorie. Bărbatul a fost internat pe data de 6 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în Secţia ATI cu: sepsis cu punct de plecare pulmonar, bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută, tromboza venoasă profundă, COVID-19 "în observaţie". Confirmat pe data de 7 aprilie în laboratorul DSP Alba, a murit în aceeaşi zi.

* Deces 205 - Femeie, 67 de ani, din judeţul Botoşani internată în perioada 18/03-31/03/2020 în Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani - Secţia Cardiologie. Reinternată pe data de 4 aprilie în Spitalul de Boli infecţioase Botoşani. Confirmată pe data de 7 aprilie în laboratorul SCBI Iaşi. Femeia a murit pe 5 aprilie.

Avea condiţii medicale pre-existente: diabet zaharat tip II insulino-necesitant, cardiomiopatie dilatativă, bloc de ramură major, insuficienţă aortică, mitrală şi tricuspidiană, insuficienţă cardiacă nivel III NIHA. 
 

Tag-uri Institutii: