17 iunie 2021

Guvernul a aprobat Programul de Convergență

Ministrul Finantelor, Florin Citu participa la dezbaterea dintre reprezentantii organizatiilor patronale si cei ai guvernului, marti 10 decembrie 2019, la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri Programul de convergenţă, a anunţat premierul Florin Cîţu. Acesta consideră că este important faptul că acest program de convergență apare înaintea aprobării Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Important este că acest program de convergenţă apare înaintea aprobării PNRR, ceea ce arată că acest Guvern este clar, doreşte reformă şi veţi vedea aceste reforme şi în PNRR”, a spus Cîțu.

Acesta spune că aprobarea programului este un „lucru foarte important pentru că, în acest moment, avem deja Strategia fiscal-bugetară, avem Programul de convergenţă şi vom avea şi PNRR. În toate sunt reforme pe care şi le asumă acest Guvern, reforme în sistemul de pensii, salarizare, companii de stat, administraţie publică. Toate aceste reforme se regăsesc în aceste programe”.