23 iulie 2021

Hackathon online: #REplasticHack: REduce-REuse-REcycle

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În perioada 26-28 martie 2021, Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez din România organizează un hackathon online: #REplasticHack: REduce-REuse-REcycle.

Acest hackathon a fost iniţiat cu ocazia celei de-a 10-a ediţii a Întâlnirilor Europene din Transilvania, care reuneşte actori ai dezvoltării teritoriale din România şi Franţa. Coorganizat de Ambasada Franţei / Institutul Francez în România şi Cluj Hub/ROTSA, #REplasticHack se adresează experţilor în dezvoltare teritorială şi în economia circulară, reprezentanţilor instituţiilor publice, antreprenorilor, reprezentanţilor societăţii civile, cadrelor universitare şi studenţilor.

Participanţii vor fi invitaţi să dezvolte în 36 de ore, formând echipe multidisciplinare, soluţii inovatoare pentru a limita utilizarea materialelor plastice, în conformitate cu iniţiativele europene din acest domeniu. Ei vor fi susţinuţi de mentori care vor oferi sfaturi şi expertiză pe baza propriei experienţe profesionale. Proiectele selectate de un juriu vor fi premiate la sfârşitul hackathonului.

Înscrierea la eveniment se poate face până în 21 martie (inclusiv) pe pagina evenimentului Facebook #REplasticHack.