29 septembrie 2022

Haine contrafăcute, confiscate la Câmpeni

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au ridicat articole vestimentare, în valoare de peste 19.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, de la o persoană din Câmpeni, care le oferea, spre vânzare, pe reţelele de socializare. Au fost făcute două percheziţii.

Ieri, 25 noiembrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziţii domiciliare, în Câmpeni şi Baia de Arieş, în cadrul unui dosar penal privind infracţiuni de contrafacere.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie 2021, o femeie de 32 de ani, din Câmpeni, ar fi oferit, spre vânzare, prin intermediul unei reţele de socializare, articole vestimentare care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 459 de produse vestimentare, în valoare de 19.300 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. Comunicat de presă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba