Publicat: 13 Aprilie, 2015 - 09:33

Marti, 14 aprilie 2015 de la ora 19:00, Palatul Suțu continuă serile de teatru cu un spectacol de Sebastian Grama: 'Hamlet II (cu scene din viața lui Milo Temesvar)'.

Piesa de teatru aduce în fața spectatorilor, pe rând, o lamentație comică, o povestire nostalgică, o mărturisire autoironică și o revelație tardivă. Este un text dens, cu un tempo foarte rapid și cu umor uneori feroce. O viață abreviată pe scenă, într-un experiment degajat, lejer iconoclast și care se adresează egal minții și emoției.

'Sebastian Grama este pentru cei mai mulți profesorul de filosofie a imaginarului, sau de istoria filosofică a retoricii. Pentru alții este actorul, sau cel care se îndeletnicește cu scriitura. Cel mai potrivit însă este să îl privim pe Sebastian Grama drept suma unor personaje care ne introduc în lumi imaginare, filosofie, rock și istorie. Ca membru al Asociației Culturale Hestugma organizează evenimente la care se întâlnesc două tipuri de spectatori: cei deja îndrăgostiți și viitorii îndrăgostiți de comorile hestugmi (ti) ce.' (hyperliteratura.ro)

Prețul biletului 16 lei.