Publicat: 1 Ianuarie, 2014 - 11:14
Share

Hard Rock Cafe sărbătoreşte vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 22.00, şase ani de la deschiderea în România a primului restaurant aparţinând celebrului lanţ american. Concertul aniversar îi va avea ca invitaţi pe ZDOB SI ZDUB, cea mai îndragită trupă din Republica Moldova. Moldovenii trec Prutul pentru a face hora mare pe scena din HRC de Ziua Unirii Principatelor Române.

Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii. Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial in 2013 tot la Hard Rock Cafe de catre Bestmusic si METALHEAD, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Pentru concert s-au pus in vanzare, exclusiv pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, bilete la urmatoarele preturi:

- 80 de lei, cu loc la masa (numar limitat la 300 de bilete)

- 60 de lei, cu loc in picioare in fata scenei

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu Cardul online sau cu PayPal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs (Fancurier) sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Accesul se face incepand cu ora 20:30, iar concertul incepe la ora 22:00.