Publicat: 12 Octombrie, 2012 - 17:38
Share

 Senatorul Mihail Hărdău va demisiona din funcția de prim-vicepreședinte al PDL Cluj-Napoca, nemulțumit de modul cum au fost întocmite listele de candidați la alegerile parlamentare, potrivit stiridecluj.

Hărdău a declarat că modul în care au fost întocmite listele de candidați este total nedemocratic. Senatorul își va da demisia vineri, în cadrul Biroului Permanent Local (BPL) Cluj-Napoca al PDL.

Conform unor surse Știri de Cluj, Mihail Hărdău a fost anunțat că va candida în Colegiul 1 pentru Camera Deputaților, dar la București ar fi fost trecut pe linie moartă și înlocuit cu Adrian Papahagi.

La începutul săptămânii, Senatorul PDL Mihail Hărdău a neagat informaţiile că va candida la alegerile parlamentare pe Colegiul 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor şi a informat că nu şi-a depus dosarul de candidatură pentru niciun loc.

"Având în vedere informaţiile pe surse care au circulat în spaţiul public referitor la o posibilă candidatură a mea la alegerile parlamentare pe Colegiul 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor, consider că se impun următoarele precizări: Nu am intenţia, nu doresc şi nu mi-am depus dosarul de candidat pentru niciun colegiu parlamentar la alegerile parlamentare din 2012. Îmi menţin punctul de vedere că pe Colegiul 1 Cluj-Napoca de la Camera Deputaţilor este normal să candideze un membru al Partidului Democrat Liberal care a participat şi contribuit în ultimii 10 ani la construcţia organizaţiei municipale şi judeţene din Cluj", a transmis Hărdău, într-un comunicat de presă.