Publicat: 4 Ianuarie, 2016 - 08:23

HIFU TERRAMED CONFORMAL a debutat in anul 2009, ca o premiera in peisajul medical privat romanesc, oferind pacientilor cu anumite tipuri de afectiuni oncologice si inflamatorii posibilitatea de a beneficia de tratament modern in conditii si la standarde calitative europene.

Materializarea acestui proiect a fost posibila prin asocierea unor investitori privaţi, printre acestia numarandu-se si Centrul Medical Bio Terra Med, cu o experienţă de lunga durata în sistemul medical privat din Romania, timp in care s-a remarcat datorită calităţii serviciilor medicale oferite, implementării sistemelor de calitate în activitatea specifică si a dotării cu echipamente medicale moderne.
Viziunea strategica manageriala a clinicii HIFU TERRAMED CONFORMAL are ca principala directie orientarea catre pacienti prin permanenta dezvoltare a serviciilor specializate de oncologie medicala si radioterapie.

Misiunea noastra este aceea de a reprezenta o optiune puternica, atat pentru pacientii care necesita servicii medicale de inalta calitate, cat si pentru personalul de specialitate focalizat pe evolutia profesionala, a carui unica prioritate este imbunatatirea starii de sanatate fizica, dar si a confortului psihic al celor care apeleaza la serviciile noastre.

Pe parcursul activitatii, in cadrul clincii HIFU TERRAMED CONFORMAL, au fost abordate cu succes patologii diverse, precum:

Pe linie de radioterapie: carcinom bazocelular, carcinom spinocelular, sarcomul Kaposi, limfoame cutanate cu celule T, carcinom cu celule Merkel, metastaze osoase, noduli de permeatie (cancer mamar), ginecomastia, afectiuni inflamatorii, afectiuni degenerative etc. Pe linie de oncologie: cancer mamar, pulmonar, de piele, vezica urinara, prostata, colon, col uterin, mielom multiplu etc. Pana in prezent, peste 1500 de pacienti au beneficiat de serviciile oferite de centrul Hifu Terramed Conformal.