Publicat: 12 Martie, 2018 - 19:56

HISTORY® difuzează în exclusivitate marți, 20 martie, de la ora 22:00, documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich”. Construită din două părți, „Ascensiunea” și „Declinul”, noua serie aduce în prim-plan cele mai importante momente din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și evenimentele care l-au precedat.

Documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich” spune povestea Germaniei lui Hitler dintr-o altă perspectivă, cea a oamenilor care au luat contact direct cu evenimentele acelei perioade. Cu ajutorul a numeroase filmări rare, făcute de oameni de rând, filme folosite pentru propaganda nazistă, dar și alte materiale video relevante, telespectatorii se vor întoarce în timp, în Germania anilor ‘20, ‘30 și cea de la începutul anilor ’40. 

Pe parcurul celor două ore, HISTORY prezintă în prima parte a documentarului informații dezvăluite în premieră despre evenimentele care au avut loc în timpul regimului nazist, oferind o perspectivă inedită asupra Germaniei și a modului în care trăiau milioane de oameni în acele zile.

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC. 
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: