Publicat: 31 Martie, 2016 - 10:28

HOFIGAL obține o nouă recunoaștere internațională în cadrul unui eveniment de anvergură. Este vorba despre a 7-a ediție a EUROINVENT desfășurată în mai 2015,  cea mai mare expoziţie de invenţii, proiecte şi cercetări din sud-estul Europei.

Cea mai mare companie cu capital integral românesc de pe piața produselor alternative de sănătate – a obținut 5 medalii de aur. Printre produsele care au reținut atenția unui juriu internațional deosebit de exigent, s-au aflat: COLERD, LARVALBINA, HOFLIPOMIN și OMEGA 3&6 VEGETAL.

Inginer Ștefan Manea, directorul general al companei HOFIGAL a declarat:

’’Sunt onorat și fericit că produsele noastre au parte de recunoașterea unor foruri științifice internaționale, așa cum se întâmplă și acum la Euroinvent.

Personal am primit premiul ’’Omul în viață cu cele mai multe invenții’’! N-am fost niciodată curios să număr câte brevete am dobândit de-a lungul timpului, dar au făcut-o organizatorii, care au descoperit peste 121 de invenții înregistrate la OSIM!’’, scrie aquiahora.ro.

Printre distincțiile acordate de juriu s-au numărat: ’’Premiul pentru cel mai tânăr inventator’’ obținut de către copilul minune indian Tenith Adithyaa, ’’Premiul pentru Medicină’’ obținut de Antibiotice Iași și ’’Premiul verde pentru mediu’’ decernat unei echipe de inventatori din Malaezia.

EUROINVENT este un eveniment prestigios cu largă deschidere internațională organizat de către Forumul Inventatorilor Romani, Centrul de Informare Europe Direct Iași, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” și Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

La eveniment au fost prezente peste 20 de țări și 200 de inventatori și cercetători din Brazilia, Croația, Egipt, India, Indonezia, Iraq, Iran, Israel, Korea, Malaezia, Macedonia, Moldova, Polonia, Qatar, Spania, Slovenia, Taiwan, Turcia, Marea Britanie, Ucraina și Federația Rusă.