Publicat: 15 Iunie, 2018 - 13:34

Trupa Hollywood Undead vine în premierămîn Romania pe 27 Iunie, la Arenele Romane, în deschiderea americanilor urmând a urca pe scenă cei de la Arashai, formație înființată în 2014 care abordează un mix de stiluri, ca și Hollywood Undead, iar biletele din categoria Golden Circle din fața scenei este Sold Out cu mai bine de două săptămâni de data concertului.

În momentul de față se mai pot găsi bilete la categoria Acces General la următoarele prețuri:

- Presale 2: 95 lei - Acces General

- La intrare: 100 lei - Acces General

Hollywood Undead este o trupa americana de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, infiintata in 2005, cu 5 albume la activ si clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube.

Pentru albumul de debut, "Swan Songs", artistilor le-a luat doar un an sa il conceapa, dar inca doi ani sa gaseasca o casa de discuri care sa il lanseze fara ca acesta sa fie cenzurat, lucru neacceptat de catre membrii formatiei. Al doilea album "American Tragedy" a dus la plecarea solistului Deuce si introducerea lui Daniel Murillo, albumul intrand fara nicio problema in top 5 Billboard 200.

In 2010 au fost co-headlineri in turneul celor de la Avenged Sevenfold si Stone Sour, "Nightmare After Christmas Tour". In ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album "Notes from the Underground", iar in martie 2015 au revenit in forta cu "Day of the Dead". Cel mai recent album "Five", a fost lansat pe 27 cotombrie 2017, lasand iar un gol cu plecarea lui "Da Kurllz". Membrii grupului sunt cunoscuti pentru mastile pe care le poarta in concertele live, interviuri sau in videoclipuri. Fiecare masca are propia poveste si este conceputa in detaliu de fiecare membru in parte.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay și pe aplicațiile de IOS si Android iaBilet, dar și în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponibile.