8 octombrie 2022

Horaţiu Mălăele, apariţie inedită în Iaşi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Actorul, regizorul, caricaturistul şi scriitorul fără egal Horaţiu Mălăele va veni în Iaşi la Gala Zâmbet în dar, organizată de Salvaţi Copiii Iaşi. Nici Bogdan Mălăele, fiul său, nici Radu Captari, artistul care combină măiastru folclorul clasic rusesc cu cel ţigănesc nu vor lipsi de la acest eveniment caritabil al toamnei ieşene.

Invitaţii de la Gala Zâmbet în Dar se vor bucura de prezenţa celor trei vedete pe 7 octombrie 2022, în sala Chopin-Vivaldi din complexul Palas din Iaşi, în spectacolul „Mălăele special”. Spectacolul este presărat cu momente de emoţie, texte selectate din cele mai apreciate reprezentaţii ale actorului. Actorul Bogdan Mălăele va sta faţă în faţă cu tatăl său, Horaţiu, alături de multe glume, monologuri, momente de reflecţie, poezie şi muzica lui Radu Captari.

„Cauzele bune care stau la baza Galei Zâmbet în dar sunt: copiii care provin din medii de sărăcie extremă, de care ne ocupăm zilnic în centrele educaţionale Salvaţi Copiii Iaşi şi copiii ucraineni refugiaţi, sprijiniţi prin Şcoala Mobilă. În 2021 am reuşit să susţinem prin proiecte de sănătate, educaţie, protecţie şi ajutor material 4.381 de copii şi 1.785 de părinţi. Motiv pentru care, Gala este şi o formă de a spune mulţumesc celor care au fost şi vin în continuare alături de organizaţia noastră şi sprijină dreptul celor mici de a accede la şanse egale, la o lume mai dreaptă şi la un viitor mai bun.”, spune Ioana Atasiei, preşedinte, Organizaţia Salvaţi Copiii Iaşi, Filiala Iaşi.

Aflată la a şasea ediţie, Gala promite să fie o seară magică, un prilej de conectare, de voie bună şi râs. Spectacolul „Mălăele special”, împreună cu licitaţia caritabilă şi degustarea de vinuri conturează un eveniment monden aparte, în care prietenia, generozitatea şi dorinţa de a schimba în bine lumea în care trăim animă invitaţii.

Program:
17:00 Primirea invitaţilor, poze, socializare
18:30 Prezentarea impactului Salvaţi Copiii Iaşi
19:30 Licitaţie caritabilă
20:30 Spectacol „Mălăele special”
21:45 Networking
24:00 Mulţumiri şi încheiere

Accesul la Gala Zâmbet în Dar se face pe bază de invitaţie, disponibilă pe Eventim: https://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-zambet-in-dar-iasi-palas-sala-chopin-vivaldi-585566/event.html. Invitaţia reprezintă o donaţie de 250 lei pentru copiii defavorizaţi, fie că sunt susţinuţi prin centrele Salvaţi Copiii Iaşi sau sunt copii ucraineni refugiaţi, sprijiniţi prin Şcoala Mobilă.

Resurse media
Prezentare şi diverse formate png https://drive.google.com/drive/folders/182jEWOul2oluiSfwqAZ29bLHdcyLRpmM?usp=sharing

Facebook
https://www.instagram.com/salvaticopiii_iasi/
Instagram
https://fb.me/e/1ZP5yG7ll

Monica Creţu, Coordonator eveniment, monica.cretu@salvaticopiii-iasi.ro

Salvaţi Copiii Iaşi
De 30 de ani, Salvaţi Copiii Iaşi ţese o lume mai bună, mai sigură şi mai veselă pentru copiii care se îndreaptă către noi atunci când se află într-o situaţie vulnerabilă.

Cu dragoste şi devotament pentru copii, alături de partenerii şi sponsorii noştri, am reuşit să facem o copilărie mai frumoasă pentru zeci de mii de copii.

Este nevoie de o mare implicare şi de intervenţie cu prioritate pentru copiii marginalizaţi, mortalitatea infantilă, adolescentele gravide şi abandonul şcolar.

„Şcoala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Şcoala Mobilă”, „Grădiniţa estivală”, „Fii un Moş Crăciun realist de bun!”, „O şansă egală pentru toţi. Educaţie inclusivă în unităţile şcolare”, „SENS – Siguranţă prin educaţie pentru nutriţie şi sănătate”, „Primii paşi în educaţie”, „Protecţie şi educaţie pentru copiii rămaşi singuri acasă”, „SENS – Siguranţă prin educaţie pentru nutriţie şi sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt câteva dintre proiectele, campaniile şi programele derulate.

În această călătorie, au venit lângă noi instituţii, companii, OAMENI. Le mulţumim tuturor în numele copiilor pentru care ajutorul oferit înseamnă un viitor mai senin.

În 2021, 4.381 de copii şi 1.785 de părinţi au fost susţinuţi prin proiecte de sănătate, educaţie şi protecţie.
Sursa foto TVR