Publicat: 1 Aprilie, 2020 - 16:06
Share

Reprezentanţii Guvernului şi cei din domeniul HORECA au decis înfiinţarea unor grupuri tehnice de lucru în vederea sprijinirii acestui sector economic, dar şi a identificării ajutorului pe care statul îl poate primi din partea industriei hoteliere şi restaurantelor în lupta cu pandemia provocată de noul coronavirus.

"Reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei hoteliere şi restaurantelor au trecut în revistă măsurile urgente de care are nevoie această ramură economică. Grupuri tehnice de lucru, cu implicarea ministerelor de resort şi a sectoarelor direct vizate, vor identifica paşii concreţi pentru sprijinirea acestui important sector economic, dar şi a ajutorului pe care, la rândul său, îl poate primi statul în lupta cu pandemia provocată de noul coronavirus", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

La discuţiile purtate cu reprezentanţii HORECA din partea Guvernului au participat vicepremierul Raluca Turcan, şeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă, precum şi consilierul prezidenţial Cosmin Marinescu.

Tag-uri Institutii: