Publicat: 2 August, 2016 - 16:11

 

Horia Manoliu, fost director de marketing al clubului, în prezent noul președinte al AFC Rapid, a înscris oficial AFC Rapid București în Liga Municipală din București, cu drept de participare în sezonul competițional care va începe în această toamnă. "Vom face tot ceea ce putem pentru ca această echipă să joace în noul sezon. Rapid nu moare!", a spus Manoliu după ieșirea din sediul AMFB, scrie GSP.

Surse din Giulești afirmă că istoricul legendarilor alb-vișinii va ajunge, după faliment, la Horia Manoliu, cel care a înscris AFC Rapid București la AMFB, după ce acesta a primit dreptul de a beneficia de tradiția ceferiștilor ca urmare a unei decizii pe care a luat-o George Copos.

Conform unei informații publicate de Ilfov Sport, Rapid are șanse mari va fie înscrisă direct în Liga 4, pentru că Liga 5 ar putea să nu se mai dispute la Bucureşti din lipsă de echipe. Oricum se aşteaptă până pe 16 august să se înscrie formaţiile pentru ambele ligi. Din partea FRF a sosit informaţia că din sezonul viitor nu va mai exista baraj pentru accederea în Liga 3 ca până acum, ci se va promova direct.