Publicat: 8 Iunie, 2018 - 12:47

Facilitățile pentru copii și locurile de joacă sunt printre cele mai solicitate servicii din hotelurile și pensiunile din România. Din totalul cererilor înregistrate de portalul de rezervări HotelGuru.ro, jumătate vin de la familii cu cel puțin un copil.  
Copiii până în doi ani se cazează gratuit 
Majoritatea hotelurilor și pensiunilor din România oferă cazarea gratuit pentru copiii sub 2 ani. 1 din 5 proprietăți oferă pătuț pentru bebeluș. Pentru cazarea copiilor sub 12 ani se oferă un discount de până la 50% față de prețul întreg. 
Familiile cu un copil până în 12 ani aleg să se cazeze într-o cameră matrimonială. Cei mai mulți hotelieri impun rezervarea unei suite sau apartament pentru familiile cu doi copii.  
Un sfert din locurile de cazare din România oferă acces la un loc de joacă pentru copii 
Alături de piscină și zona SPA, românii își doresc și activități pentru copii și locuri de joacă pentru cei mici la hotelul ales pentru a-și petrece vacanța. Majoritatea proprietăților au prevăzut un loc de joacă exterior și, din ce în ce mai multe au organizat și locuri de joacă în interior, sub supravegherea părinților sau a personalului calificat. 
Stațiunile de pe litoral și zonele balneo climaterice, cele mai solicitate de către turiștii români 
Familiile cu copii optează pentru zona litoralului în timpul sezonului de vară, dar și pentru stațiunile balneo climaterice. Sovata și Praid sunt printre cele mai solicitate destinații, alături de stațiunea Eforie pentru litoral. 
  
HotelGuru.ro este un portal de rezervări online care are listate 1700 de unități de cazare din România, din totalul celor 127.000 de unități de cazare din întreaga Europă, afișate pe site. Pe HotelGuru.ro pot fi făcute rezervări atât la pensiuni, cât și la hoteluri de 5 stele. HotelGuru.ro este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat rezervări de peste 25 de milioane de euro, anul trecut, în Europa Centrală și de Est.   
Szallas.hu a fost desemnată de către Deloitte în raportul sau “Technology Fast 50 în Central Europe” drept compania cu cea mai mare creștere din Europa Centrală, activă în domeniul tehnologiei. 
  

Tag-uri Institutii: