21 septembrie 2021

Hotelurile de pe litoral asteapta primii turiști de Paște și 1 Mai

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pachetele se vând cu rapiditate, iar multe dintre unitățile de cazare deja nu mai au sejururi disponibile. Pentru a atrage clienții, managerii de pe litoral pun la dispoziție transport la biserică în noaptea de Înviere, mese tradiționale și vizite la diferite obiective turistice.

Cel mai mic preț pentru cazare în minivacanța de Paște și 1 Mai este de 258 de lei, pentru două persoane, trei nopți, la o vilă de trei stele din Eforie. Cu numai câteva zeci de lei pe noapte se poate sta și în celelalte stațiuni din sudul litoralului.

Unitățile de cazare vor funcționa cu numai 70 la sută din locurile disponibile, se vor respecta circuitele demarcate pe holuri, iar mâncarea se va servi pe terase.

Pentru a atrage turiștii, managerii hotelurilor au creat pachete care cuprind mese tradiționale de Paște, program artistic și chiar transport la biserică în noaptea de Înviere.

Mamaia rămâne în topul preferințelor turiștilor și în această minivacanță, chiar dacă prețurile sunt mai mari ca în alte stațiuni.

Operatorii din turism se așteaptă ca cererile să fie foarte mari chiar cu o săptămână înainte de Paște, pentru că, din cauza pandemiei, turiștii preferă rezervările de ultim moment.