Publicat: 8 Mai, 2014 - 09:44

Huawei a lansat miercuri mult aşteptatul smartphone Huawei Ascend P7. Urmaşul modelului de succes Huawei Ascend P6, noul smartphone 4G redefineste excelenţa datorită caracteristicilor de top, conectivită-ii ultra-rapide şi navigarii uşoare, completate de un design special. 

Cu un ecran Full HD de 5 inci, camere foto de exceptie 8 MP si 13 MP , si cea mai noua versiune a interfetei Emotion UI 2.3, Huawei Ascend P7 va Face Posibil ca utilizatorii sa experimenteze excelenta oricand si oriunde. 
Huawei a reproiectat in totalitate Ascend P7, din interior la exterior, imbunatatind considerabil performantele hardware si software ale smartphone-ului pentru a redefini experienta de utilizare. Cu o grosime de 6,5 mm, Ascend P7 stabileste un nou record fiind unul din cele mai subtiri smartphone-uri 4G existente pe piata. 

“Angajamentul continuu al Huawei de a dezvolta in ultimii trei ani smartphone-uri de calitate premium a fost rasplatit. Sunterm pe locul trei la nivel global in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri, iar recunoasterea brandului creste cu viteza in regiuni cheie precum China sau Europa de Vest,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Astazi, lansarea modelului Huawei Ascend P7 provoaca din nou standardele existente in industrie prin redefinirea designului telefonului, a experientei oferite de camera foto si a conectivitatii ultra rapide, pentru a le oferi consumatorilor o experienta de utilizare fara precedent.” 

“Huawei este partenerul nostru strategic la nivel global si am colaborat cu succes pentru promovarea mai multor telefoane varf de gama ale companiei” a declarat Yves Maitre, Vice Presedinte Executiv, Orange. “Datorita investitiilor recente in parteneriatele sportive din Europa de Vest, precum si datorita impresiilor favorabile pe care utilizatorii produselor le transmit mai departe, din ce in ce mai multe piete din Europa intampina cu bratele deschise produsele companiei. La Orange, suntem incantati ca utilizatorii nostri vor fi printre premii care se vor bucura de o experienta cu totul noua de utilizare, odata cu lansarea smartphone-ului Ascend P7.”

Redefineste designul 
Huawei Ascend P7 ofera o rezistenta imbunatatita pentru utilizarea zilnica datorita finisajelor cu Corning® Gorilla® Glass 3. Modelul se distinge printr-un aspect metalic si sofisticat obtinut printr-un tratament in sapte straturi al suprafatei din spate.