Publicat: 21 Iunie, 2012 - 19:07
Share

 Huawei a anunţat Joi că extinde relaţia companiei cu Microsoft Corp. în vederea conceperii primului smartphone Ascend Windows Phone . Parte a familiei de smartphone-uri Huawei Ascend, noul Huawei Ascend cu Windows Phone 8 extinde portofoliul companiei şi va aduce platforma de operare Windows Phone la un public şi mai numeros.

Huawei este unul din producătorii selecţionaţi la nivel global pentru a implementa platforma de operare Windows Phone 8 pe smartphone-urile sale .

“2012 este un an plin de realizări pentru Huawei. Acum, suntem gata să încheiem acest an cu o realizare importantă: lansarea primului nostru smartphone care va rula pe platforma Windows Phone. Suntem încântaţi de relaţia cu Microsoft care ne va permite să le oferim consumatorilor noştri o paletă şi mai largă de smartphone-uri din care să aleagă,” a declarat Shao Yang, CMO Huawei Device.

“Ne bucurăm să le urăm bun venit celor de la Huawei în familia Windows Phone. Singurul telefon cu Live Tile-uri, Windows Phone, aduce mai aproape oamenii şi lucrurile de care îţi pasă cel mai mult,” a declarat Terry Myerson, Vicepreşedinte al Diviziei Windows Phone la Microsoft. “Cu impresionantele capabilităţi Huawei la nivel global, putem aduce Windows Phone 8 la mai mulţi oameni de pe tot Globul.”
Huawei Ascend cu Windows Phone 8 va fi disponibil prima oară în Europa, China şi Statele Unite ale Americii, apoi şi pe alte pieţe. Smartphone-ul va fi promovat printr-o serie de activităţi promoţionale în parteneriat cu operatori de telefonie mobilă din întreaga lume.

Huawei este lider în furnizarea de reţele de telecomunicaţii de ultima generaţie, în acest moment colaborând cu 45 din cei 50 de operatori de top la nivel mondial alături de care a atins uriaşa sumă de peste un miliard de utilizatori în întreaga lume. Compania s-a angajat să furnizeze produse inovative şi personalizate, servicii şi soluţii de creare a valorilor pe termen lung precum şi potenţial de dezvoltare pentru clienţii săi.