Publicat: 27 Februarie, 2017 - 12:38

 Huawei a câștigat premiul iF Design Award pe 2017 pentru endpoint-ul cloud video TE10 huddle-room. Premiul este rezultatul aspectului atractiv al produsului, al funcțiilor sale ușor de implementat, integrării perfecte între software și hardware, și al design-ului său ușor și interactiv.

 

TE10 a fost lansat în septembrie 2016. Echipa de design de la Huawei a avut în vedere utilizatorul în prim-plan, oferind constant produsului TE10 un design inteligent pentru o utilizare convenabilă și facilă. Astfel echipamentul portabil poate fi instalat în decurs de un minut și poate accesa cu ușurință servicii de videoconferință în cloud. TE10 încorporează, într-o singură cutie metalică cu braț pliabil: o cameră video Full HD, codec, microfon, difuzor, bluetooth și WiFi. Cutia de dimensiuni reduse masoară 9 cm pe înălțime, lățime și adâncime, și cântărește doar 500 g. TE10 se potrivește oricăror conferințe sau oriunde este nevoie de colaborare video.

 
 
“Endpoint-ul TE10 s-a născut din strategia noastră de dezvoltare a comunicării convergente cloud-based, ce are la bază o arhitectură deschisă,” a declarat Wang Xiangjiong, General Manager, Huawei Video Conferencing Domain. “Vom continua să lucrăm intens pentru a lansa produse de vârf, care să ajute utilizatorii să devină mai eficienți și să dezvolte servicii inovatoare pentru clienții lor.”
 În prezent, TE10 este folosit atât în China, Europa, America Latină cât și și alte regiuni. Clienții și partenerii Huawei sunt mulțumiți de funcțiile sale ușor de utilizat, de consumul redus de lățime de bandă și de adaptabilitatea sa excelentă la rețea.

Premiul iF pentru Design a datează din anul 1953 și este găzduit de către compania iF International Forum Design (iF) din Hanovra. Este considerat “Oscar-ul pentru Design”, unul dintre cele mai importante premii pentru design din lume.

Modelul TE10 va fi expus în standul Huawei din cadrul Mobile World Congress (MWC) 2017 și de la CeBIT 2017. MWC va avea loc în Barcelona, Spania, între 27 februarie și 2 martie. Expoziția CeBIT de Electronice/Informații și Comunicații va avea loc în Hanovra, Germania, între 20-24 martie.
-###-

Despre Huawei

Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații (IT&C). Scopul companiei este sa imbunatateasca viața și să creasca eficiența printr-o lume mai bine conectată. Impulsionată de inovația orientată spre client și de parteneriatele deschise, compania Huawei și-a consacrat un portofoliu de soluții IT&C complete, care le oferă clienților avantaje competitive în domeniul rețelelor, dispozitivelor și cloud computing-ului pentru telecom și companii. Cei 170.000 de angajați Huawei la nivel mondial sunt dedicați creării maximului de valoare pentru operatorii de telecom, companii și consumatori. Soluțiile, produsele și serviciile IT&C inovatoare sunt utilizate în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.
Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați-ne online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:
http://www.linkedin.com/company/Huawei  
http://www.twitter.com/Huawei 
http://www.facebook.com/Huawei  
http://www.google.com/+Huawei 
http://www.youtube.com/Huawei