3 decembrie 2021

Hunedoara: Restricţii pentru turişti la telecabina de pe Cetatea Deva şi la Complexul Aqualand

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Turiştii care vor să urce la Cetatea Deva cu telecabina sau cei care doresc să se relaxeze la Complexul de piscine Aqualand vor trebui să prezinte dovada că sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat marţi Primăria Deva.

În cazul în care persoanele nu sunt vaccinate, atunci vor trebuie să prezinte un test RT-PCR sau antigen din care să rezulte că nu sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, accesul în Complexul Aqualand va fi posibil doar până la limita a 50% din capacitatea acestuia. În cazul telecabinei va fi permisă urcarea unui grup de maxim patru persoane, la jumătate faţă de capacitatea de transport a ascensorului de pe Cetatea Deva.

Măsurile au fost luate în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19, municipiul Deva înregistrând marţi o incidenţă de 3,72 la mia de locuitori, cu 254 de persoane infectate în ultimele 14 zile.

Potrivit unei hotărâri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, restricţiile referitoare la funcţionarea Complexului Aqualand şi a telecabinei de pe cetatea Deva vor fi valabile până în data de 10 octombrie.