Publicat: 25 Februarie, 2014 - 07:48
Share

Marți, începând cu ora 20:00 la Ateneul Român, aflăm împreună cine sunt super eroii publicității din România, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Premiilor de Excelență IAA.
Cei mai buni reprezentanți ai tuturor companiilor membre IAA – clienți, agenții și mass media – vor primi recunoașterea industriei pentru performanțele deosebite realizate anul trecut.
Membrii Comitetului Executiv Global al IAA Worldwide, în frunte cu Faris Abouhamad – Chairman and World President, vor fi prezenți la ceremonie și vor fi printre personalitățile care vor decerna cele 12 trofee.
Pe lângă laureații acestei ediții, Gala de Premiere aduce și alte momente importante pentru marcomm-ul românesc. Premiul pentru Excelența în Educație în Marketing și Comunicare, Premiul de Excelență acordat unei personalități în afara industriei, dar și Premiile Speciale de Excelență IAA 20 de ani – acordate pentru întreaga activitate în folosul industriei românești a comunicării, toate acestea vor transforma evenimentul din 25 februarie într-o o seară de specială. Mai mult, titlul de Personalitatea Anului în Marcomm îi va fi oferit personalității care va primi cele mai multe voturi din partea celor care vor fi prezenți în sala Ateneului.
La final, Classic Beat Orchestra va susține un concert în cinstea primilor 20 de ani IAA în România.
Intrarea este liberă. Evenimentul se adresează tuturor celor care sunt alături de industria de marketing și comunicare din România.