Publicat: 6 Octombrie, 2015 - 10:42
Share

Platforma de manifestări Ziua Publicității, aflată la a II-a ediție în România, va culmina, în acest an, cu Gala Premiilor de Excelență IAA

Evenimentul va avea loc în data de 16 noiembrie 2015 la Hilton și Ateneul Român

IAA România anunță cea de a II-a ediție a Zilei Publicității, eveniment realizat cu sprijinul PRO TV. Această manifestare își propune să aducă în atenția tuturor actorilor din piață, de la profesioniștii din industria de marketing și comunicare până la autoritățile din instituțiile publice, teme de actualitate care vorbesc despre importanta publicității în societate.

În prima parte a evenimentului, care se va desfășura la Hilton începând cu ora 13:30, vor avea loc o serie de mese rotunde ce vor aborda teme precum 'Economie și Advertising', 'Diferențiatori de Țară — România crește prin creativitate și tehnologie'

'Educație și Comunicare' sau 'Publicitate și impact social'. La discuții vor participa personalități importante ale industriei, antreprenori, oameni de creație, specialiști în tehnologie și mediul digital etc.

Finalul zilei va fi marcat de Gala Premiilor de Excelență IAA — eveniment ce se află la ediția a VII-a și se va desfășura la Ateneul Român, începând cu orele 19:00.

În cadrul evenimentului, IAA România va aduce, și de această dată, recunoaștere publică acelor personalități care prin faptele lor au contribuit în mod decisiv la promovarea industriei de marketing și comunicare din România.

'Ziua Publicității aduce în atenția publicului și mediului de afaceri din România contribuția industriei de publicitate la succesul afacerilor din România și deci implicit la dezvoltarea economică. În acest an, Comitetul Director al IAA a decis să acorde Premiile de Excelență IAA în aceeași zi, astfel că împreună să recunoaștem contribuția oamenilor din industria de marketing și comunicare la succesul companiilor, dar și în ceea ce privește educația și responsabilitatea socială', a declarat Mihai Bârsan, Marketing Vice President Ursus Breweries și Președinte IAA România.

'Industria de advertising reprezintă pentru PRO TV un partener strategic, iar agențiile și advertiserii pot conta pe angajamentul de a construi și dezvolta împreună o relație durabilă și de încredere, în care respectul și integritatea reprezintă pilonii de bază. PRO TV este liderul televiziunilor din România și decizia de a ne alătura IAA în acest eveniment a fost una firească, dorind să susținem inițiativele valoroase de promovare și recunoaștere din piața media.', a declarat Lucia Antal, Director Marketing PRO TV și membru în Consiliul Director IAA România.

Ziua Publicității va avea loc pe 16 noiembrie 2015, începând cu orele 13,30 la Hilton, iar Gala Premiilor de Excelență IAA va avea loc în aceeași zi, începând cu orele 19:00, la Ateneul Român.

Ambele sunt evenimente IAA Romania.