Publicat: 19 August, 2016 - 13:31
Share

În perioada 19-22 august 2016, mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice, la o serie de manifestări cultural-artistice și religioase ce se vor desfășura în jud. Iași, după cum urmează:
 
-    19-21 august - Zilele Rezervaţiei Naturale Tătăruş;
-    20-21 august - Zilele comunei Stolniceni – Prăjescu; 
-    21-22 august - Hramul Bisericii Catolice Sfânta Fecioară Maria, Regină din Iugani.

    Pentru ca aceste activităţi, la care participă un număr mare de persoane, să se desfăşoare fără incidente, jandarmii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a manifestărilor şi vor interveni, în caz de comitere a unor fapte antisociale, în vederea luării măsurilor legale.  

Se continuă misiunile de ordine publică în cooperare cu Poliția, atât în mediul urban, cât și rural, precum şi activităţile de protecţie instituţională. 

Jandarmeria Iaşi recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să aibă un comportament decent, să respecte indicațiile forțelor de ordine,  să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice. 

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.