19 august 2022

Iaşul se transformă în capitala gamingului

Cropped image of creative woman hands typing on a computer laptop that putting on a white working desk surrounded by a coffee cup, pencil holder, potted plant, and file folder.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Jaxi, Alexa, Palash şi Imogen, Gannicus şi Mădălin vin la City Kings, pentru o competiţie 1vs1, în cadrul Romanian Creative Week

Unii dintre cei mai populari gameri şi streameri profesionişti din România vin la Iaşi, în perioada 27 – 29 mai 2022, pentru marea competiţie 1vs1, găzduită de Sala Sporturilor, la care sunt aşteptaţi toţi pasionaţii de gaming. Organizat de Nexus, în cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative româneşti, City Kings îi va aduce în capitala Moldovei pe Jaxi, Alexa, Palash şi Imogen, care vor fi prezenţi şi la o sesiune de meet & greet.

În plus, Vodafone Good Gaming League i-a invitat special pentru City Kings, de la Iaşi, pe Gannicus şi Mădălin, alături de Alexa si Jaxi. Fanii vor avea, astfel, ocazia să- învingă pe gamerii lor preferaţi, în cadrul unor sesiuni 1vs1 şi să interacţioneze cu aceştia.

JaxiTV a făcut pasul de la gamer profesionist la streamer de succes, reuşind să îşi păstreze „esenţa” în orice etapă prin care a trecut în esports. Cu o comunitate puternică în spate, care îl urmează încă de când juca în mod constant CS:GO, Jaxi a reuşit să facă tranziţia spre un creator de conţinut apreciat şi a strâns, în ultimii ani, două titluri importante: Creatorul de conţinut al anului, Cel mai bun stream şi Cel mai bun video de gaming.

AlexaTV, una dintre cele mai cunoscute streameriţe din România, reuşeşte să îşi antreneze constant comunitatea numeroasă de pe YouTube şi Instagram, cu pasiunea ei pentru CS:GO şi pentru conţinut video. Streameriţa a obţinut premiul de Cel mai bun video al unei creatoare de conţinut la activ.

Palash sau „mânuţa bionică”, aşa cum este cunoscut printre urmăritorii săi virtuali, este la rândul lui unul dintre cei mai talentaţi streameri din România. Acesta îşi atrage audienţa prin intermediul jocului CS:GO, reuşind, de-a lungul timpului, să surprindă prin multiple highlighturi şi prin numeroase live-uri caritabile. În cadrul acestora, alături de cei de la Nexus, a reuşit să strângă sume importante de bani pentru cauze vitale sau pentru oameni cu probleme.

Ultimul nume confirmat în cadrul City Kings este Imogen, streamer, gamer, comediant. Acesta se poate lăuda cu o comunitate puternică ce îl apreciază şi susţine pe toate platformele de social media, dar mai ales pe YouTube, unde este urmărit de sute de mii de fani.

City Kings, organizat de Nexus, în cadrul RCW 2022, este conectat de Vodafone şi susţinut de Lenovo, Red Bull şi Rodotex.

Detalii despre eveniment pot fi găsite aici: https://romaniancreativeweek.ro/sections/content-creation/city-kings/