Publicat: 8 Noiembrie, 2015 - 19:00
Share

IGPR a anunţat, într-un comunicat de presă, că în ultima săptămână, la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 177 de persoane.

"În ultima săptămână, la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 177 de persoane și au fost înregistrate 20 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse inițial, cu alte măsuri", se arată în comunicatul citat.

IGPR a mai precizat că Poliția Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară își respectă obligațiile.

"Polițiștii desfășoară activități specifice față de 47 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 128 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar și față de 2 persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune. În ultima săptămână, la nivel național, au fost înregistrate 20 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă inițial a fost înlocuită cu măsura arestării la domiciliu (într-un caz), în executarea pedepsei închisorii (în 8 cazuri) și în arestare preventivă (în 6 cazuri)", a precizat IGPR