7 decembrie 2021

IGPR: Au fost depistați în flagrant delict 3 tineri în timp ce ofereau spre vânzare 2,5 de kilograme de cannabis

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 25 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- B.T. Caraş-Severin, au depistat în flagrant delict, în municipiul Reşiţa, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 27 de ani, în timp ce ar fi oferit spre vânzare 2,5 de kilograme de cannabis.

În momentul depistării, în autoturismul folosit de cei trei bărbaţi a fost descoperit un pistol de tip airsoft.

În aceeaşi zi, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, în judeţul Caraş-Severin, la locaţii folosite de persoanele în cauză, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate 0,5 kilograme de cannabis.

Din cercetări a rezultat faptul că drogurile de risc ar fi provenit din Spania şi ar fi fost introduse în ţară cu scopul de a fi distribuite în judeţul Caras-Severin, în special în municipiul Reşiţa.

În cursul zilei de ieri, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi, au participat jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.