Publicat: 13 Septembrie, 2012 - 12:36

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, scrie, pe blogul personal, că şedinţa Parlamentului European privind situaţia din România a fost "bună", fiind un prilej pentru o înţelegere "mai obiectivă" a referendumului şi a semnificaţiei lui, însă cataloghează drept "lamentabilă" prestaţia Monicăi Macovei.

"Bună şedinţa Parlamentului European - prilej pentru o înţelegere mai obiectivă a situaţiei din România, a referendumului şi a semnificaţiei lui. Lamentabilă prestaţia Monicăi Macovei - partizană, încrâncenată - intervenţie de miting PDL!", scrie Ion Iliescu.
 
Iliescu considera ca cea mai mare parte a parlamentarilor europeni care au luat cuvântul au apreciat corect situaţia din România (inclusiv unii parlamentari din Ungaria).
 
Preşedintele de onoare al PSD mai notează că parlamentarii români Victor Boştinaru, Cătălin Ivan, Viorica Dăncilă, Corina Creţu, Renate Weber, Norica Nicolai s-au completat foarte bine şi "i-au dat o binemeritată replică doamnei Viviane Reding şi parteneriatului său, exprimat chiar în cuvântul de final".