8 august 2022

Îmbrăcăminte şi fructe din partea bisericii pentru copiii aflaţi în plasament la Modulele de Tip familial Mărăşeşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cu binecuvântarea IPS Ciprian, Protoieria Panciu prin Parohiile din Păuneşti, Pufeşti şi Rugineşti au venit alături de copiii aflaţi în plasament la Modulele de Tip familial Mărăşeşti, structuri rezidenţiale din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea.

Pentru copiii instituţionalizaţi aceste momente au o însemnătate deosebită, mai ales că preoţii îşi fac mereu timp pentru a le oferi clipe care se vor deveni amintiri frumoase.

Aceştia obişnuiesc să lanseze iniţiative atât la sărbătorile creştine, cât şi în timpul anului şcolar, prin care să aducă puţină bucurie în sufletele copiilor. Tot pentru ei sunt organizate la marile sărbători creştine acţiuni de binefacere ce constau în donaţii de pachete alimentare.

De data aceasta în dar au primit îmbrăcăminte şi fructe, lucruri care au adus o mare bucurie în rândul acestora.

Copiii au început deja să îi scrie lui Moş Crăciun, iar dorinţele lor – în cele mai multe cazuri, dorinţe simple: hăinuţe noi, încălţăminte, dulciuri – cu siguranţă se vor împlini cu sprijinul tuturor oamenilor de bine care înţeleg nevoile reale ale semenilor lor şi sunt însufleţiţi de bucuria dăruirii.

Purtător de Cuvânt
Adina Lăscan