Publicat: 13 August, 2019 - 10:10

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din București, a dat spre închiriere aproximativ 3.100 metri pătraţi de spaţii de birouri către Sodexo, lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții.

Spaţiul închiriat se află în clădirea de birouri IRIDE nineteen  unde Sodexo România va ocupa parterul şi etajul al treilea. Acordul a fost intermediat de Knight Frank.

“Ne bucurăm să începem acest parteneriat pe termen lung cu Sodexo, o companie cu care împărtăşim valorile legate de bunăstarea la locul de muncă. Continuăm să ne adaptăm portofoliul şi serviciile oferite pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale chiriaşilor noştri, noi fiind cei care dăm startul   schimbărilor în industrie, unde clădirile de birouri nu mai sunt de mult doar simple locuri de muncă”, a spus Fulga Dinu, Country Manager Operations România, IMMOFINANZ.
Mutarea în noul spaţiu care va găzdui cei 275 de angajaţi Sodexo se va face treptat începând cu luna ianurie a anului viitor.
„În cadrul Sodexo România cultivăm un mediu de lucru care susţine dezvoltarea profesională şi personală a întregii echipe. Aşteptăm cu nerăbdare mutarea în noul spaţiu, deoarece acesta reflectă mai bine noul mod de lucru care completează experienţa excelentă a angajaţilor la birou. Compania noastră continuă să inoveze şi să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor şi a angajaţilor clienţilor noştri”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo România.
Spaţiul de birouri este proiectat în concordanţă cu conceptul open space pentru a răspunde astfel mai bine nevoilor angajaţilor şi a facilita o mai buna conectare şi comunicare între departamentele companiei, facând accesibile facilităţi precum săli de întâlnire, spaţii de relaxare şi jocuri. Calităţile distinctive ale fiecăruia dintre produsele companiei vor fi sursă de inspiraţie pentru zone special amenajate: sala de mese va face trimitere la cardul Gusto, iar o bibliotecă va face legătura cu cardul cultură. Biroul va dispune de o zona de sporturi şi jocuri, iar spaţiile de relaxare vor recrea atmosfera atribuită Turist Pass Card. Realizările echipei vor fi prezentate într-o zona de recunoaştere care reflectă Cadou Pass. Un spaţiu dedicat creativităţii şi inovării poate fi adaptat modular pentru copii, atunci când părinţii trebuie sa-i gazduiască pe aceştia la birou.

Despre IMMOFINANZ
IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, România, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,4 miliarde de euro -, ce cuprinde peste 220 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com
Despre Sodexo România
Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieţii. Compania activează pe piaţa din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gama complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 20.000 de companii si 1,5 milioane de angajaţi utilizează deja produsele Sodexo.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: