Publicat: 13 Noiembrie, 2017 - 12:29

Îţi vine să urli când vezi cine a ajuns să conducă ţara aceasta!

S-a umplut ţara de „melteni”.  Poate nu cunoaşteţi semnificaţia acestui cuvânt; să mă explic: melteanul este un individ care a plecat din satul său natal la oraş să-şi schimbe viaţa şi a ajuns să nu fie nici ţăran nici orăşean, să nu realizeze de fapt ce este el. Ce este grav şi chiar periculos în atitudinea lor este tocmai dorinţa acestora de a parveni şi a se îmbogăţi, fără să-şi fi însuşit regulile dintr-o societate, din diverse motive, fie nu a avut cine să îi educe, fie nu a vrut pur şi simplu cum să le cunoască, provenind din familii sărace sau chiar dezorganizate, arzând etapele fireşti ale formării şi acumulării de date şi informaţii, obligatorii pentru o persoană care se respectă şi doreşte o integrare socială adevărată. Altfel este doar un moft, care îl va obosi chiar şi pe el.

Aceşti impostori ai timpurilor noastre repede de tot şi-au găsit drumul la partide unde, acceptând umilinţa faţă de orice fel de şefuleţ sau şefuţ, răbdând înjosirea şi vocabularul agresiv şi de multe ori suburban, binecunoscut, de altfel, lor, până la momentul când vor fi promovaţi tocmai pentru obedienţa lor. Ei aşteaptă nişte slugi libidinoase şi soioase ca apoi să muşte şi ceea ce îi face să se răzbune tocmai împotriva celor cărora le-au fost cândva slugi sau chiar sclavi, de multe ori de casă.

Aceşti melteni de fapt nu au niciun fel de pregătire profesională,sunt nişte nulităţi,  chiar dacă, uneori, şi-au cumpărat cumva o licenţă într-un anumit domeniu; practic, ei nu  au fost niciodată evaluaţi, cum de altfel nu au fost nici actualii lor şefi, deşi au exersat la greu meseria de slugă obedientă pentru şef sau şefuţ cărora, la rândul lor, le place la nebunie acest joc pervers.

După ani de slugărnicie, apare inevitabil promovarea şi în politică şi în obţinerea unor posturi plătite cu salarii grase de la stat. Ce uită de fiecare dată şefii acestor indivizi amorali este că şi ei şi-au băgat mâinile în borcanul cu dulceaţă şi vor uita imediat cine i-a promovat, ajungând chiar să-i denunţe sau să-i reclame pur şi simplu, pentru a-i îndepărta din jocul puterii, al relaţiilor şi, desigur, al banilor.

Am avut în ţara asta şi un altfel de impostori care, după ce au călcat pe cadavre, au minţit, au înşelat, au fost obraznici, violenţi fizic şi verbal, au încălcat legile acestei ţări, trecându-şi în palmares aproape toate articolele din Codul Penal şi au dispreţuit cu-adevărat acest popor, înjosindu-l cum mulţi nu şi-au permis-o, au acţionat ca adevăraţi mafioţi pentru ei, familiile şi grupările lor de infractori.

Ei au făcut din toate metresele, măturile sau meltencele fără nume şi fără caracter, nişte curve penibile, agramate, care au avut şansa vieţii să treacă prin paturile unor mari oameni de stat, nişte femei fără niciun fel de competenţe manageriale, cărora li s-a pus pe tavă mare parte din bugetul statului, pe considerentul  că sunt obediente şi slugi credincioase, la fel de libidinoase. Să pui să conducă ţara pe oricine şi oricum numai fiindcă aşa vreau eu, pentru că azi am puteri depline, este fără doar şi poate o eroare catastrofală. Dovada acestei erori este faptul că aproape toate aceste aşa-zise „doamne” au fost inculpate sau condamnate pentru fapte de corupţie.

Ce mai tura-vura, ne-am aflat în faţa unor impostori, care şi-au bătut joc de noi, de încrederea noastră, pe care noi, fraierii – căci aşa ne consideră aceste râme -  lejer le-am     acordat-o, prin votul nostru, care ne dispreţuiesc şi chiar ne urăsc, în calitate de compatrioţi, condamnându-ne la sărăcie, fără niciun fel de regret uman.

Am ales ca oile ceea ce am meritat şi nu cred că mai avem dreptul să ne plângem de toate relele care ni se întâmplă zilnic în ţara asta.

Unde eşti tu, Ţepeş Doamne???

 

Format: