Publicat: 14 Octombrie, 2016 - 20:04

Cu mai puțin de trei săptămâni până la încheierea campaniei Împreună cu tine, PROFI salvează destine!, se întețește lupta dintre cele șase ONG-uri ale căror proiecte concurează pentru o sumă cât mai mare din generoasa contribuție pe care PROFI o pune la dispoziție pentru binele copiilor.

În acest an, proiectele participante http://www.profi.ro/salveaza_destine_doneaza/?page_id=72  se încadrează în domeniile: educație, cultură, apărarea drepturilor copiilor, sănătate, incluziune/servicii sociale și protecția mediului.

 
Suma totală donată de PROFI în cadrul actualei campanii este de 1.500.000 lei și va fi distribuită celor șase asociații proporțional cu numărul de puncte pe care fiecare dintre ele le acumulează prin votul clienților magazinelor.

Rezultatele finale vor fi anunțate pe 31 octombrie 2016. În momentul de față, clasamentul în ordine descrescătoare http://www.profi.ro/salveaza_destine_doneaza/?page_id=75 este următorul :

-        Dotarea maternităților din România (Organizația Salvați Copiii România),

-        Fiecare copil în grădiniță (Asociatia OvidiuRO),

-        Centrul de Resurse pentru Adopție (Asociația Ador Copiii),

-        Acasă pentru copiii în pericol de abandon (Fundația Hope and Homes for Children România),

-        Tinerii ambasadori în lupta cu schimbările climatice (Fundația Terra Milleniul III),

-        Festivalul Internațional de Film pentru Copii Kinodiseea (Asociația Culturală Metropolis).

Cuprinzând în prezent 455 de unități în 227 de localități din toate județele și municipiul București, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.