9 august 2022

În acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”: DOMNIŞOARA IULIA | FAT PIG | MARELE PREMIU

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la reprezentaţiile programate la sfârşitul acestei săptămâni.

Vineri, 12 noiembrie 2021, la ora 19:00, unteatru prezintă pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” spectacolul DOMNIŞOARA IULIA de August Strindberg, regia: Andrei şi Andreea Grosu, scenografia: Vladimir Turturica, muzica: Mihai Dobre, foto: Adi Bulboacă. Spectacolul este o co-producţie Caleido.

În distribuţie: Dana ROGOZ, Richard BOVNOCZKI şi Mihaela TROFIMOV.

„Pentru noi, în momentul acesta al vieţii, DOMNIŞOARA IULIA e un text cu raze X care ajung până la oase. E despre cum se descompun oamenii în nopţile nedormite şi despre mersul pe sfoară fără plasă de siguranţă. Ne fascinează cel mai crud şi mai devorator Strindberg. E un studiu care te trage adânc sub apă până când simţi că nu mai vezi lumina”, declară regizorii Andrei şi Andreea Grosu.

Spectacolul durează 80 de minute şi este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 16 ani.

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul FAT PIG de Neil LaBute, regia: Laura Moldovan, scenografia: Ioan Bocoş, coregrafia: Elena Anghel. Spectacolul a avut premiera în decembrie 2016.

În distribuţie: Oana MOGOŞ (Helen), Ciprian BRAŞOVEANU (Tom), Flavia CĂLIN (Jeannie) şi Vlad VOLF (Carter).

Numit de cronicari „un love story al secolului al XXI-lea”, FAT PIG prezintă povestea de dragoste dintre Tom, un bărbat de corporaţie sensibil, dar indecis, şi Helen, o bibliotecară deşteaptă şi amuzantă, cu forme. Relaţia lor generează consternare printre colegii lui Tom, principalii opozanţi fiind răutăciosul Carter şi geloasa Jeannie. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile.

Spectacolul FAT PIG durează 90 de minute şi este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 14 ani.

Duminică, 13 noiembrie 2021, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul MARELE PREMIU de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în august 2020.

În distribuţie: Petronela BUDA (Cocoţata) şi Vlad AJDER (Necocoţatul).

MARELE PREMIU este o comedie care explorează relaţia cu sinele şi graniţa fină dintre bine şi rău, într-o lume a relaţiilor superficiale şi a tentaţiilor. Spectacolul surprinde unul dintre acele momente în care nu ştii dacă ceea ce ţi se întâmplă e binecuvântare sau blestem. Dacă omul de lângă tine e înger sau demon. Dacă tu însuţi eşti un învingător sau un învins.
Spectacolul durează 60 de minute.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau de la Agenţia Teatrală. Informaţii şi rezervări: 0758 049 850.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacole în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, gradul de ocupare este de 30% din capacitatea normală, locurile sunt distanţate, iar triajul epidemiologic, purtarea măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei faţă de ceilalţi sunt obligatorii pentru public şi pentru personalul de sală. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării sau a trecerii prin boală cu Certificatul Digital al Uniunii Europene privind COVID, care poate fi obţinut de pe https://certificat-covid.gov.ro/.