8 august 2022

În atenţia aplicanţilor IMM AGRI-FOOD

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În atenţia aplicanţilor IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru): termenul de semnare şi transmitere a contractelor este luni, 27.06.2022!

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, pe data de 17 iunie 2022, a facut publică lista cu statusul solicitanţilor pentru programul IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru) în urma soluţionării contestaţiilor depuse la pre-evaluarea automată şi a anunţat că au fost transmise 3.469 de decizii privind acceptarea de principiu la finanţare.

Reamintim aplicanţilor notificaţi, în limita bugetului alocat măsurii, că termenul de semnare şi transmitere în aplicaţia informatică a contractelor de acordare a ajutorului de stat este luni, 27.06.2022.

Aplicanţii vor intra pe granturi.imm.gov.ro, vor introduce codul IBAN al întreprinderii (cont curent sau cont de grant), vor încărca dovada cofinanţării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), vor descărca contractul de acordare a ajutorului de stat, îl vor semna cu semnătură electronică, îl vor reîncărca semnat şi, ulterior, îl vor transmite în aplicaţie.

Beneficiarii care au îndeplinit toţi paşii procedurali, respectiv au semnat şi transmis contractul de acordare a ajutorului de stat, vor deschide conturi curente distincte pentru proiect la instituţia parteneră, care vor fi utilizate exclusiv pentru implementarea măsurii pe perioada de derulare a acesteia.

Biroul Comunicare şi Protocol
Calea Victoriei nr. 152, sector 1, Bucureşti