2 octombrie 2022

În China, distopia covidiană continuă. Țara ia măsura impunerii unui nou blocaj asupra a peste 114 milioane de chinezi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Prostiile despre „recul”, „incidența cumulativă”, „focare”, „variante” și alte iluzii, chiar și la Shanghai, care în urmă cu o lună a ieșit dintr-o izolare lungă și dureroasă, continuă în țara asiatică.

Cel puțin 114 milioane de chinezi sunt supuși diferitelor restricții de călătorie, inclusiv blocarea. Cifra trebuie comparată cu cele 66 de milioane de acum o săptămână.

Consiliul municipal din Shanghai spune că au apărut 24 „de cazuri noi”, la o populație de 24 de milioane de oameni. Nu există cuvinte pentru a descrie o asemenea imbecilitate politică și de sănătate.

Pentru a identifica infecțiile, majoritatea raioanelor au lansat mai multe „teste” de detecție, așa că vor apărea mai multe „cazuri pozitive”.

Oamenilor nu le mai este frică de covid, ci de a fi închiși în casa lor.

La cinci săptămâni după ridicarea unui blocaj dur, Shanghai-ul a închis saloanele de karaoke, iar unii rezidenți se tem că vor reveni restricții mai dure. S-au închis și restaurantele, barurile și lăcașurile de cult budiste și creștine.

Populația primește din nou rații de mâncare acasă, potrivit mesajelor distribuite pe scară largă pe rețelele de socializare.

La Beijing, măsurile represive sunt întărite. Din 11 iulie, bibliotecile, muzeele și cinematografele vor fi accesibile doar persoanelor vaccinate.

Xianul, orașul binecunoscutei armate a soldaților de teracotă impune, de asemenea, „măsuri de control” după un „focar” al unei noi „variante” căreia i s-a dat un nume cabalistic și despre care „experții” spun că este mai contagioasă decât precedentele. Distopia fără sfârșit, experimentul cabalei globaliste, continuă, așadar, in China lui Xi Jinping.

A consemnat Ciprian Pop

Sursa foto  the diplomat