22 ianuarie 2022

În Israel, experimentul pe viețile oamenilor continua. „Experții” vorbesc desprecea de-a patra doză, deoarece cele trei anterioare au eșuat

Coronavirus Covid-19 Protection and Vaccine. Doctor drawing up solution from vaccine bottle and filling syringe injection for patient vaccination in medical clinic, Coronavirus in background

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Ieri expertul responsabil pentru plandemia din Israel a solicitat a patra doză de vaccin împotriva coronavirusului. Ar fi putut de la început: cel mai bine este să vă vaccinați în fiecare zi….oricum vaccinul nu are efectul scontat, ba vine, la pachet, și cu mai multe contraindicații.
Săptămâna trecută, Ministerul Sănătății de la Tel Aviv a anunțat că pașaportul verde sanitar va expira la șase luni de la a doua sau a treia doză de vaccin, ceea ce sugerează deja că trebuie administrată a patra injecție.
„Virusul este acolo și va continua să existe, trebuie să ne pregătim și pentru a patra injecție”, a spus Salman Zarka, în direct, la postul public Radio.
Potrivit acestuia, următorul vaccin „rapel” ar putea fi modificat pentru a „proteja mai bine” (oare???) împotriva noilor variante ale virusului, cum ar fi „tulpina delta” care a fost scoasă din mânecă pentru a-și acoperi eșecurile continue legate de un vaccin care nu-i altceva decât o afacere.
„Aceasta va fi viața noastră de acum înainte”, a amenințat-o Zarka, fără a preciza când ar fi timpul că israelienii să ia  în considerare a patra injecție.
La sfârșitul lunii iulie, guvernul israelian a lansat o campanie pentru a inocula a treia doză de Pfizer persoanelor cu vârsta de 60 de ani și peste. Vineri, 2.538.142 israelieni primiseră a treia doză.
De atunci, au redus treptat vârsta minimă pentru injectarea celei de-a treia doze. Duminica trecută, Ministerul Sănătății de la Tel Aviv  a anunțat că extinde posibilitatea de a primi vaccinul „rapel” la toți adulții și adolescenții cu vârsta peste 12 ani.
Israelul a fost una dintre primele țări care a început vaccinările în masă. De asemenea, a fost unul dintre primii care au vaccinat aproape întreaga populație. Este unul dintre puținii care a inoculat o doză. Cu toate acestea, odată cu creșterea numărului de vaccinați, spitalizările, paradoxal, au crescut.
Săptămâna trecută, Israelul a văzut un nou maxim de „cazuri pozitive” zilnice. În Israel, ei recunosc deja în mod deschis că suferă de o „pandemie vaccinată”. Dacă o imagine valorează o mie de cuvinte, graficul numărului de „cazuri pozitive” din cea mai vaccinată țară din lume spune foarte mult.
Ciprian Pop