31 ianuarie 2023

In memoriam – prof. univ. dr. Victor Ploae

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegului nostru, prof. univ. dr. Victor Ploae, cadru didactic al Facultăţii de Ştiinţe Economice (FSE) între 1993-2014, prorector al Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) între anii 2004-2014 şi decan al FSE între 1996-2004.

Profesorul Ploae a publicat 10 volume în calitate de autor unic sau co-autor, peste 50 de articole în reviste de specialitate în ţară şi străinătate ca autor şi prim-autor şi a fost director de proiect în cadrul a trei programe naţionale de cercetare realizate în consorţii universitare. Activitatea sa în educaţie şi cercetare s-a concentrat în jurul disciplinelor Macroeconomie, Microeconomie şi Economie Internaţională.

Pentru zecile de generaţii de studenţi, masteranzi şi doctoranzi cărora le-a călăuzit paşii cu abnegaţie şi profesionalism, în cei peste 20 de ani de activitate în cadrul UOC, va rămâne în amintire ca un dascăl dedicat, un model de seriozitate.

Ne exprimăm pe această cale toată recunoştinţa pentru implicarea generoasă a profesorului Victor Ploae în dezvoltarea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi a Universităţii Ovidius din Constanţa.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comunitatea academică a Universităţii Ovidius din Constanţa
Comunicat de presă – Universitatea Ovidius din Constanţa

Sursa foto Universitatea Ovidius din Constanţa