27 octombrie 2021

În premieră, studenţi militari străini la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează luni, 4 octombrie, ora 10.00, deschiderea oficială a anului universitar 2021 – 2022.
În anul universitar 2021 – 2022, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt înscrişi 1.411 studenţi la programele de licenţă (380 militari şi 1031 civili), 362 de studenţi la programele de masterat şi 66 de aspiranţi care urmează cursul de bază.
Anul acesta, în premieră, alături de studenţii militari români, în primul semestru vor studia şi studenţi militari din Polonia, Bulgaria şi Lituania, în baza programului ERASMUS+. Aceştia vor lua şi ei parte la festivitatea de deschidere a noului an universitar.
În actualul context pandemic, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” activităţile didactice se vor desfăşura astfel: la secţia militară, toate activităţile didactice (curs, seminar, proiect, laborator) şi pregătirea militară se desfăşoară în sistem faţă în faţă, cu prezenţă fizică în campus, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, iar la secţia civilă – programele de studii de licenţă şi studii de masterat activităţile didactice se desfăşoară în sistem mixt, astfel că toate cursurile se desfăşoară online, iar seminarele, proiectele şi laboratoarele se desfăşoară cu prezenţă fizică în campus.
Toate activităţile au loc cu respectarea strictă a normelor de protecţie în vigoare.