21 ianuarie 2022

În zece luni, vaccinurile împotriva coronavirusului au provocat de 12 ori mai multe decese decât toate celelalte vaccinuri în 51 de ani

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Datele publicate de Therapeutic Goods Administration (TGA) a Ministerului Australian al Sănătății confirmă că, într-o perioadă de doar zece luni, au fost raportate de douăsprezece ori mai multe decese din cauza reacțiilor adverse la vaccinurile împotriva coronavirusului decât din toate celelalte vaccinuri disponibile combinate într-o perioadă de 51 de ani.
TGA reglementează calitatea, furnizarea și publicitatea medicamentelor, dispozitivelor patologice, produselor medicale, produselor sanguine și a majorității altor produse terapeutice.
În luna februarie a anului trecut, o solicitare a Medicilor pentru Etica Covid a dezvăluit că TGA a autorizat vaccinul Pfizer „pe nevăzute”. Ei nu au verificat date extrem de limitate din studiile clinice și au considerat că este sigur să se fie injectat populației.
La început, TGA a încercat să întârzie furnizarea informațiilor solicitând o prelungire cu 6 luni. Reclamanții au trebuit să depună o plângere la Biroul Comisarului pentru Informații, iar TGA a răspuns confirmând că nu a văzut sau solicitat niciodată datele de la Pfizer și că a acceptat pur și simplu raportul Pfizer privind studiul său ca fapt.
Datele TGA indică faptul că într-o perioadă de 10 luni au existat de 8 ori mai multe evenimente adverse și de 12 ori mai multe decese prin vaccin decât cele înregistrate pentru toate celelalte vaccinuri disponibile combinate de la 1 ianuarie 1971 și până în prezent.
TGA are o bază de date cu efecte adverse raportate (*) care provin dintr-o gamă largă de surse, cum ar fi cetățenii, medicii de familie, alți profesioniști din domeniul sănătății și industria produselor terapeutice.
Dacă în baza de date se caută „vaccin” și se selectează cele patru vaccinuri disponibile în Australia, cu parametri de la 1 ianuarie 1971 până la 27 decembrie 2021, se ajunge la concluzia că în acei 51 de ani au fost puse la dispoziție publicului australian 128 diferite vaccinuri, cu excepția coronavirusului, și au existat 19.545 de rapoarte individuale pentru cele 128 de vaccinuri combinate, inclusiv 62 de decese.
Dacă se caută din nou în baza de date „vaccin covid-19” cu parametrul de dată de la 1 ianuarie 2021 până la 27 noiembrie 2021, se găsesc 98.017 rapoarte, inclusiv 725 de decese.
Aceasta înseamnă că au fost de 12 ori mai multe decese, de 5 ori mai multe raportări de efecte adverse și de 8 ori mai multe raportări de efecte adverse datorate vaccinurilor împotriva coronavirusului decât au fost raportate pentru toate celelalte vaccinuri disponibile combinate pe o perioadă de 51 de ani.
Sursă:
A consemnat Ciprian Pop