Publicat: 5 Noiembrie, 2013 - 16:14

Cu câteva zile a fost făcut anunțul oficial: pe data de 6 decembrie, la o zi după ziua de naștere a marelui tenor și cu nouă zile înaintea concertului de la București, José Carreras lansează un nou album!

Noul material discografic al celebrului tenor se numeste "25 - Meraviglioso" și evocă recuperarea tenorului din urma cumplitei boli de care a suferit - leucemia, revenirea sa de acum 25 de ani și toate momentele extraordinare, concertele memorabile și recitalurile care au urmat anului 1988, printre care și cel de la Arcul De Triumf din Barcelona precum și cel de la Opera de Stat din Viena.


Nou album va fi disponibil pentru cumpărători începând cu data de 6 decembrie, la doar o zi după cea de-a 67-a aniversare a tenorului catalan.

Albumul a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei "El Juez” („Los Niños Perdidos”) si contine bucati muzicale clasice precum "Adoro", "La Strada", "Meraviglioso" si colaborari cu artisti precum José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom si David Garrett.

Fanii celebrului tenor au ocazia sa il asculte live pe artist pe data de 15 decembrie, la Pavilionul Central de la Romexpo Bucuresti! Acesta ii va incanta cu piese precum „White Christmas”, „O Holy Night”, „Let It Snow” si multe altele... Anul acesta José Carreras va fi acompaniat de Orchestra Nationala Radio condusa de David Gimenez si de Corul Radio.

Pentru Gala de Crăciun din 15 decembrie toate locurile vor fi pe scaune. Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 650 lei (categoria VIP)

- 500 lei (categoria 1)

- 400 lei (categoria 2)

- 300 lei (categoria 3)

- 250 lei (categoria 4)

- 200 lei (categoria 5)

- 150 lei (categoria 6 - vizibilitate redusa)

Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinul Biletfan - statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro si MyTicket.ro.

Concertul JOSÉ CARRERAS Live la Bucuresti va avea loc pe 15 Decembrie 2013 la Bucuresti - Romexpo (Pavilionul Central) si este un eveniment organizat de Project Events.