Publicat: 11 Mai, 2013 - 13:35
Share

EXPOROM Auto&Moto Show! Sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capotă, automobile clasice, dar şi zeci de motociclete vă aşteaptă la EXPOROM, situat în Pantelimon, la intersecția DN3 cu șoseaua de centură, în perioada 9-12 mai.

Evenimentul și-a deschis porţile pe 9 mai, cu defășurarea concursului „Cupa presei la buggy”, unde Vali Porcişteanu, campionul naţional la raliu, a făcut onorurile deschiderii acestuia, cu o demonstraţie la volanul unui buggy. În acest week-end pasionații de buggy sunt asteptati la alte competiții cu cele mai tari masini de teren.

Zilele următoare continuă cu înscrieri, calificări și măsurători pentru competiția de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstrațiile cu buggy-uri, cu motoare, precum și defilarea de final a tuturor mașinilor expuse în cadrul expoziției.

Vă invităm să vizitați Exporom Auto&Moto Show unde tombolele și ofertele de materiale promoționale, discount-urile și de test-driving puse la dispozitie la stand de expozanți și parteneri vă așteaptă.

…şi asta nu e tot! O altă supriză vine odată cu tombola organizată în cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumpărat, vizitatorii pot câştiga un Hyundai i20, în urma tragerii la sorţi.
Biletul de intrare este 15 lei si pe baza lui puteti participa la tombola pentru Hyundai i20.
Transportul este gratuit de la statia de metrou Republica (iesirea spre Gara titan Sud) si masinile circula din 30 in 30 de minute in intervalul orar 10.00 - 20.00.