29 septembrie 2022

Încep înscrierile la creşele din Sectorul 6!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă cetăţenii interesaţi că în perioada următoare va debuta procesul de înscriere a copiilor domiciliaţi legal în Sectorul 6 la creşele aflate în subordinea administraţiei locale.

În număr de trei, centrele de zi de tip creşă Pinocchio, Neghiniţă şi Harap Alb dispun de 940 de locuri pentru cei mai mici locuitori din comunitate. De serviciile creşelor pot beneficia copiii cu vârste cuprinse între 1 şi 3 ani, cu domiciliul stabil în Sectorul 6. Au prioritate copiii care provin din medii defavorizate, din familiile monoparentale, copiii ai căror părinţi au loc de muncă etc.

Procesul de înscriere se va desfăşura în două etape:
– în prima etapă având loc reînscrierea copiilor care frecventează în prezent creşele (în perioada 21-30 iunie 2021);
– în cea de-a doua etapă înscrierea copiilor care nu au beneficiat în acest an de serviciile creşelor (în perioada 07 – 21 iulie 2021).

Important: Pentru copiii ai căror părinţi au depus cereri de înscriere pentru anul 2021/2022 începând cu anul 2019, nu este necesar să se reia procedura de înscriere, cererile vor fi procesate automat.

Reînscrierea şi înscrierea se vor desfăşura exclusiv online, prin intermediul platformei: www.cresaonline.asistentasociala6.ro.

Pentru mai multe detalii privind procedurile de înscriere, actele necesare şi termenele ce trebuie respectate, vă rugăm să accesaţi site-ul oficial al DGASPC Sector 6 la următoarea adresa: https://protectiacopilului6.ro/protectiacopilului6_doc_3040_calendarul-reinscrieriiadmiterii-la-centre-de-zi-de-tip-cresa-pentru-anul-20212022_pg-0.htm sau linia de tip call center 0219970.