27 mai 2022

Încep înscrierile pentru cea de-a opta ediţie a „Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ediţia din acest an va aduce în lumina reflectoarelor asistenţii sociali sau personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul faţă de profesie, precum şi prin munca cu comunităţile şi beneficiarii pe care îi deservesc în timpul uneia dintre cele mai obositoare şi incerte perioade din istoria recentă, perioada pandemică 2020-2021.

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) organizează Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediţia a VIII-a cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Evenimentul de anul acesta va avea loc în data de 15 martie 2022, la Ateneul Român şi va fi găzduit de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

La această ediţie fiecare sucursală teritorială a CNASR va putea să nominalizeze un asistent social sau o personalitate locală care a avut o contribuţie remarcabilă în perioada pandemică 2020-2021. Se acceptă o singură nominalizare pe sucursală.

Premiile ce vor fi acordate în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, Ediţia a VIII-a, 2022 sunt:

Asistentul social al perioadei 2020 – 2021

Asistenţi sociali ai perioadei 2020 – 2021

Personalităţi care s-au remarcat în perioada 2020-2021

Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenţii sociali o perioadă plină de provocări . În această perioadă au fost foarte multe exemple din munca asistenţilor sociali care au demonstrat cât de importantă este această profesie. Oricât de dificile au fost circumstanţele, asistenţii sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situaţii deosebite.

Asistenţii sociali au arătat mai mult ca niciodată că sunt rezilienţi şi dedicaţi muncii lor. Pentru aceste fapte asistenţii sociali merită toată recunoştinţa umană dar mai ales profesională!

Andra va fi invitatul special al Galei cu un recital extraordinar pentru seara de decernare a premiilor.

Informaţii suplimentare pe email la adresa cnasr@cnasr.ro.

www.cnasr.ro, gala.cnasr.ro

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România reprezintă interesele profesiei de asistent social şi acţionează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia şi pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieţii sociale.