26 iunie 2022

Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Simultan cu lucrările de recondiţionare a infrastructurii pietonale pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân şi strada Prelungirea Bucovinei, se modernizează zona carosabilă. Echipele administratorului drumului public vor interveni marţi noapte cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricţionat parţial în intervalul orar 19:30-24:00 şi total, de la miezul nopţii până la ora 05:00.

Lucrările vor continua miercuri noapte cu acelaşi regim regim de restricţii de trafic rutier.

Joi şi vineri noapte, se va acţiona pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, circulaţia autovehiculelor fiind restricţionată parţial, între orele 19:30 şi 24:00 şi total, de la miezul nopţii până la ora 05:00.

Carosabilul va fi recondiţionat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În paralel, se va reface zona de spaţiu verde prin aşternerea pământului vegetal.

Constănţenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugaţi să NU îşi parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.