Publicat: 18 Aprilie, 2013 - 13:14
Share

41 de echipe de fete și băieți din toată țara au ajuns în semifinalele Cupei Coca-Cola 2013, cea mai mare competiție națională de fotbal la nivel de liceu. Primele meciuri ale etapei regionale a competiției se vor juca în weekendul 20-21 aprilie 2013, în centrele regionale de la Iași și Pitești.

Din totalul de 458 de echipe înscrise la start, 41 de echipe de fete și băieți vor continua competiția, în următoarele săptămâni, în cele 4 centre de joc regionale de la Iași, Pitești, Târgu-Mureș (27-28 aprilie) și Oradea (11-12 mai). Ele se vor lupta pentru șansa de a ajunge în finala Cupei Coca-Cola, care se va desfășura la București, la finalul lunii mai.

Peste 5.000 de elevi din 397 de licee din ţară – aproximativ 30% din numărul total de licee din România – s-au înscris anul acesta în Cupa Coca-Cola. Mai mult de 4000 de goluri au fost înscrise până acum  de liceeni, în cele 443 de meciuri disputate în etapa locală a competitiei.

”Bilanțul intermediar al Cupei Coca-Cola ne bucură cu adevărat: peste 5.000 de liceeni înscriși, peste 400 de meciuri jucate și mai mult de 4000 de goluri înscrise. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm care sunt echipele care ajung la București în finala Cupei Coca-Cola”, spune Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - România & Moldova

Cele mai bune două echipe de fete şi de băieţi din totalul liceelor înscrise sunt desemnate campioane naţionale la fotbal în sală, în Cupa Coca-Cola. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experienţă inedită - un cantonament similar antrenamentelor “tricolorilor” la baza sportivă de pregătire din Mogoşoaia. În plus, jucătorii şi antrenorii echipelor câştigătoare vor primi din partea Vodafone o tabletă pentru a împărtăşi cu cei dragi momentele cantonamentului. Vicecampioanele Cupei la fete şi băieţi, precum şi antrenorii acestora vor primi câte un telefon de ultimă generaţie.