Publicat: 25 Noiembrie, 2020 - 09:55
Share

Rotaract Club Sibiu, alături de cluburile Rotary Club Sibiu şi Interact Sibiu, invită sibienii la cea de a doua ediţie a proiectului "O cană de fericire" începând cu 1 Decembrie 2020 până pe 24 Decembrie.

Proiectul constă în achiziţionarea unor căni personalizate, în schimbul unor donaţii cu care Rotaract Club Sibiu şi-a propus renovarea şi dotarea secţiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. După reuşita proiectului in ediţia de anul trecut, membri clubului Rotaract s-au adaptat in contextul actual si au mutat proiectul in mediul online pe www.rotaractsibiu.ro.

Astfel comunitatea sibiană pot accesa site-ul www.rotaractsibiu.ro şi să îşi aleagă unul sau mai multe modele de căni personalizate. După achiziţionarea cănilor, acestea se pot ridica din Galeria de la magazinul Auchan din cadrul Shopping City Şelimbăr.

Fiecare persoană care achiziţionează o cană în cadrul proiectului intră automat şi în concursul pentru premiul cel mare de 1.500 Lei.

Vă mulţumim pentru susţinere şi vă aşteptăm începând cu 1 Decembrie 2020 pe www.rotaractsibiu.ro şi pagina noastră de Facebook şi Instagram.

Tag-uri Institutii: