Publicat: 31 Martie, 2017 - 12:05
Share

În weekend-ul 1-2 aprilie Primăria Sectorului 3 îi așteaptă pe bucureșteni la Târgul de carte SF& Fantasy ce se va desfășura la Centrul Cultural Casa Artelor (bd. Mircea Vodă nr. 5). 
Între orele 11.00-19.00, cei interesați de noutățile în domeniu pot descoperi lumi imaginare devenite realitate la cea de-a VI-a ediție a Final Frontier- târg de carte SF& Fantasy. Aici vor găsi ultimele apariții editoriale din domeniu, ateliere creative și demo-fantastice, lansări de carte și dezbateri variate, benzi desenate, board games-uri, concursuri cu premii supriză și obiecte fan art.
La atelierele târgului vizitatorii vor explora lumile SF ale Astronomiei și Roboticii și vor avea loc sesiuni demo de machiaj SF alături de Alina Diana Crisu și echipa sa.  
Invitatul special al târgului este scriitorul Dan Doboș. Noutatea acestei ediții este proiectarea unui scurtmetraj semnat de scriitoarea Doina Ruști.
 De asemenea, la târg, persoanele interesate își pot achiziționa la prețuri speciale volume noi SF&Fantasy aduse de edituri precum Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Benet, Tritonic, Crux Publishing, TracusArte, romane polițiste prezente în premieră la eveniment prin Crime Scene Press, precum și cele mai noi titluri nominalizate la premiile Nebula, de la Books Express. 
Tot aici vizitatorii pot găsi board games-uri de la Red Goblin, benzi desenate de la HAC!BD, figurine printate 3D de la ResearchX.ro și fan objects de la Nyx Art și Wizz Art Room.